Új Wizz-szimulátor, ha nem is full flight

iho   ·   2016.02.22. 18:09

A Wizz Air továbbfejlesztett pilótafülke-szimulátort épít budapesti képzési központjába, ezzel bővítve a már most is az iparág egyik vezető, légitársaság által működtetett pilótaképzését biztosító létesítményét, olvasható a társaság közleményében.

Az A320 repülőgépcsaládba tartozó fix bázisú szimulátor nyáron kezd majd működni, kiegészítve a Wizz Air mozgó kabinú szimulátorát. Így a légitársaság rugalmasan tudja biztosítani, hogy a személyzet teljesítse szigorúan előírt képzési kötelezettségeit. Az új gép az időbeosztás lehetőségeit is bővíti, ezáltal a Wizz Air tervezett növekedése mellett is meg tud felelni a képzési előírásoknak.

A szimulátor az Airbus A320 kabinjának pontos mása, a mozgást leszámítva teljes repülésszimulátornak felel meg, és kiváló minőségű audiovizuális rendszerrel van felszerelve, amely a repülőgép zúgásával és egyéb hangokkal valósághű repülési környezetet hoz létre. Az MPS által gyártott gépet különböző A320 repülőcsaládhoz kapcsolódó képzésekben fogják használni, többek között típus jogosítási és légi személyzeti tréningekben is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!


Kapcsolódó hírek