Wizz: felszállt Lisszabonba, irány Glasgow, Bologna

iho   ·   2015.03.31. 14:00
cim3

Hétfőn elindult felszállt tegnap a Wizz Air első járata Budapestről Lisszabonba. A 180 személyes gép tele volt, a járat pedig mostantól hetente háromszor közlekedik, adta hírül a Budapest Airport.

(fotó: Budapest Airport, Kurucz László)

A Wizz Air kedden bejelentette, hogy két új desztinációval, Bolognával és Glasgow-val bővíti tovább Magyarországról elérhető útvonalhálózatát. Az új útvonalak üzemeltetését június 5-én illetve 13-án kezdi meg a légitársaság heti két járattal. A média segítségével nemrég végzett közvélemény kutatások során Skócia vezette a magyar utasok kívánságlistáját, amikor a jövőbeli WIZZ útvonalakról kérdezték őket.

A Wizz Air ezen felül növeli a járatsűrűsséget két már meglévő útvonalon, június 7-től illetve 18-tól hetente eggyel több járat közlekedik majd Frankfurt Hahnba és Máltára.

Mindkét desztináció népszerű a magyar utasok körében, Németország leghíresebb borvidéke, amely Hahn mellett található, és Málta napsütötte tengerpartja több ezer látogatót vonz egész évben.

A Wizz Air jelenleg 42 útvonalat tesz elérhetővé Magyarországról 20 országba.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek