Alstom-ügy: decemberig hosszabbítva

MTI/iho   ·   2017.08.03. 09:07

A nyomozás 2016 szeptembere óta folyik vezető beosztású hivatalos személy által kötelezettségszegéssel elkövetett vesztegetés és más bűncselekmények miatt. Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője szerint eddig három személyt hallgattak ki, egyikük sem közszereplő.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szeptember 23-áig hosszabbította meg a 4-es metró beruházásához (építési és tancsáadói szerződések, projektmenedzsmenttel kapcsolatos döntések) kapcsolódó nyomozást, eddig még senkit sem hallgattak ki.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.