Alstom-ügy: decemberig hosszabbítva

MTI/iho   ·   2017.08.03. 09:07

A nyomozás 2016 szeptembere óta folyik vezető beosztású hivatalos személy által kötelezettségszegéssel elkövetett vesztegetés és más bűncselekmények miatt. Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője szerint eddig három személyt hallgattak ki, egyikük sem közszereplő.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szeptember 23-áig hosszabbította meg a 4-es metró beruházásához (építési és tancsáadói szerződések, projektmenedzsmenttel kapcsolatos döntések) kapcsolódó nyomozást, eddig még senkit sem hallgattak ki.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Nyugat-Balkán felé terjeszkedik a TEN-T

iho/vasút   ·   2021.01.24. 19:05

A transzeurópai közlekedési hálózat létrehozása rendkívül fontos az európai integrációs folyamatban, hiszen a magáncélú utazás mellett a vállalkozásoknak is könnyebbé teszi a szállítást, aminek fontosságára a koronavírus-járvány is rámutatott.

Repülés Katonai repülés

Elment az utolsó Puma is

MTI/iho   ·   2021.01.24. 09:10

Végső búcsút vettek szombaton Budapesten a 97 esztendős korában, december 30-án elhunyt Frankó Endre nyugállományú főhadnagytól, aki a legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája volt.