Autót gázolt egy Flirt Fótnál

iho/vasút   ·   2018.01.22. 10:53

Hétfőn reggel fél kilenckor Fót és Csomád között egy jól működő fénysorompós vasúti átjáróban személyvonat és személygépkocsi ütközött össze. Személyi sérülés nem történt. Az érintett szakaszon a helyszínelés ideje alatt szünetel a vasúti közlekedés. A MÁV-Start vonatpótló buszokat rendelt a helyszínre, melyek Fót és Veresegyház között szállítják az utasokat. A 71-es számú, Budapest-Nyugati-Veresegyház-Vácrátót-Vác vonalon jelentősen megnövekedett menetidővel kell számolni.

Flirt motorvonat elé ment ki egy személyautó Fót és Csomád között egy útátjáróban

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.