Autóval ütközött egy vonat Nagysimonyinál

iho/vasút   ·   2018.02.19. 10:55

Hétfőn nem sokkal délelőtt fél tíz után a Szombathelyről Celldömölkre tartó 9037-es személyvonat az Ostffyasszonyfa és Celldömölk állomások között található Nagysimonyi megállóhely után, a fénysorompóval biztosított, Hársfa utcai útátjáróban személyautóval ütközött. A baleset bekövetkezésekor a fénysorompó üzemszerűen működött. A gépjármű vezetője a helyszínen életét vesztette, a vonaton utazó tizennégy utas közül nem sérült meg senki. A helyszínelés idejére a két állomás között a vágány lezárták, ezért Celldömölk és Sárvár állomások között pótlóbuszok közlekednek. Az átszállások miatt a Székesfehérvár–Veszprém–Celldömölk–Szombathely vonalon utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.