Buszok pótolják a 4-6-ost a Corvin-negyed és Dél-buda között június második felében

iho/vasút   ·   2017.06.09. 14:30

A munkálatok miatt a 4-es és 6-os villamos helyett 2017. június 17. (szombat) hajnali fél egy és június 27. (kedd) hajnali négy óra között pótlóbuszok járnak a dél-budai végállomások és a Corvin-negyed M között. A lezárás ideje alatt minden éjszaka éjfél és hajnali négy óra között a 6-os villamos helyett pótlóbuszok közlekednek a Móricz Zsigmond körtér M és a Széll Kálmán tér M között. A pótlóbuszok közlekedését forgalomtechnikai intézkedések segítik majd.

A hétvégi napokon további forgalmi korlátozások várhatók:

  • Június 17-én, szombaton és 18-án, vasárnap a dél-budai végállomástól a Nyugati pályaudvar M megállóig járnak a pótlóbuszok, a villamosok pedig a Széll Kálmán tér felől az Oktogon M megállóhelyig közlekednek, mert a Ferenc körúton és az Erzsébet körúton a BKV Zrt. síncserét végez.
  • Június 24-én, szombaton és 25-én, vasárnap a 4-es és a 6-os villamosok teljes vonalán pótlóbuszok közlekednek, mert a Szent István körúton és a Margit körúton pályakarbantartást végeznek. Ezen a hétvégén a 17-es villamos csak a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között jár.

A munkálatok idején érvényes közlekedési rendről a BKK a forgalomkorlátozást megelőzően részletes tájékoztatást fog adni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.