Déli pályaudvar: kisebb felújításokkal kezdenek

iho   ·   2015.04.15. 11:15
00kicsi

Először április 18–29. között végeznek kisebb felújításokat a Déliben. Néhány kivételtől eltekintve minden vonat menetrendje változik, a távolsági sebes-, gyors-, és Intercity-vonatok továbbra is a Déliből indulnak, de eredeti menetrendjükhöz képest 5–10 perc eltéréssel.

(fotó: Kemsei Zoltán)

Ismét Kelenföldről indul és oda érkezik több elővárosi vonat. A martonvásári és tárnoki személyvonatok mindegyike, a pusztaszabolcsi, dunaújvárosi és dombóvári vonatok néhány kivétellel, a Tatabányára és Győrbe közlekedők egy része ismét Kelenföldet használja végállomásnak. Változatlan marad a székesfehérvári zónázók, továbbá a Kőbánya-Kispestről induló személyvonatok menetrendje.

A részletes menetrendet a MÁV-Start honlapján olvashatjuk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek