Egymilliárd forintból újulnak meg utak Miskolcon

MTI/iho   ·   2017.07.13. 08:29

A város polgármesteri hivatalának szóvivője, Koczák Szilviának az MTI-nek adott tájékoztatása szerint a miskolci önkormányzat csaknem egymilliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást nyert el az útfelújításokra. A kivitelezések leghamarabb július 17-én kezdődnek, a munkálatok idején általában egy-két napos félpályás, háromszáz-ötszáz méteres útlezárásokra kell számítani. Az autóbusz-közlekedés, ideiglenes megállóhelyek kijelölésével, egyetlen utcán sem szünetel.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút

Készülnek a pesti trolik!

iho   ·   2015.04.16. 13:45
A járművek jelenleg szerkezetkész állapotban vannak a poznańi gyárban, hamarosan indulnak Plzeňbe, a Škoda gyárba, ahol az elektromos hajtóművet szerelik be majd.
Közút Infrastruktúra

Autópályahíd, beépített kockázattal

Zöldi Péter   ·   2018.08.15. 12:00
Még egy nap sem telt el a genovai hídszerencsétlenség óta, de máris tele van a sajtó a szemtanúk utólagos vízióival, spekulációkkal. Nagy a zaj, ezért megéri kicsit távolabb menni és onnan tekinteni a történtekre.