Forgalomban az első világoskék BKV busz

Bohus Dávid   ·   2012.09.11. 14:00
kicsi

Augusztus elején, a VT Transman Kft. által forgalomba állított Volvókon mutatkozott be a budapesti autóbuszok jövőben használatos égkék színű árnyalata, ami már a szolgáltató négy Mercedes Citaróján is megjelent. Ezzel egyidőben megkezdődött a BKV használt beszerzésű Mercedes Citaro flottájának arculati egységesítése is.

Júniusban a BKV Ikarus 412 típusú autóbuszai felújításának újabb ütemezéséről tudósított az iho, mely program keretében a BPI-053 rendszámú autóbusz már az új égkék fényezéssel és egységes BKK arculattal érkezett vissza a székesfehérvári műhelyből. A járművet a cinkotai autóbuszgarázs vette állományba és szeptember negyedikén mutatkozott be az Örs vezér teréről induló járatokon. Forgalomba állása óta sajnos többször is meghibásodott, ezért ritkán látható az utakon. Viszont megérkezett a második új arculatú alacsonypadlós Ikarus is, amely várhatóan a dél-pesti viszonylatokon jelenik meg hamarosan.

Örs vezér tere végállomásra érkezik az első világoskék BKV-s Ikarus <br> a képre kattintva galéria nyílik <br> (a szerző képei)

Kapcsolódó hírek