Fotózd le nekünk! – A világ metrói

Berky Dénes   ·   2012.12.10. 11:30
metro_kiskep

Most sem volt könnyű a dolgunk, a világ minden tájáról kellett a legjobb képeket kiválogatni, azt is szem előtt tartva, hogy talán a hazai metrónk is sokakat érdekel. Van itt alsó és felső vezetékes, brit és ausztrál bal oldali, illetve például római jobb oldali közlekedésű. Ezen a héten is szép kis galéria született, kívánok tehát immár tizenegyedik alkalommal kellemes képnézegetést!

Egy 81-es típusú metrószerelvény a KöKi kihúzóban, Cseke László felvételén<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók képeiből

A következő hét témája: A hazánkba bejáró Delfin becenevű román mozdonyok. A hétvégi menetrendváltással immáron a Lőkösháza-Kürtös felé ki és belépő vonatok teljes útvonalukon egy mozdonnyal közlekednek, így a mi Traxxaink ki, a román Delfinek pedig bejárnak. Ezeken kívül természetesen szívesen látjuk a Romániában készült traxxos képeket is! Most tehát egy kis fotózásra ösztönözzük kedves olvasóinkat. Várjuk legjobb felvételeiket 2012. december 16-án 18 óráig a berky.denes@indohaz.hu email címre. A téma rovatba ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek