Fotózd le nekünk! - Tél

Berky Dénes   ·   2013.01.21. 18:00
Herczeg_David_3

Január közepére érkezett meg az első komolyabb havazás az országba, Budapest közlekedése meg is állt egy fél napra ettől. A nyugati országrészben még most is okoz problémákat a helyenként ötven centiméteres hó. A közlekedésbarát mindig szeret havas képeket készíteni kedvenc járműveiről, mert egy kicsit más a környezet, a porzó hó jó dinamikát ad a képeknek. Sokan küldték el régebbi képeiket még a hét elején, majd később a friss hóban készült képeiket is megkaptuk. Örömteli, amikor ilyen sok kép közül válogathatunk, mindig vannak érdekességek, de a mindennapokat megörökítő felvételekből is akad bőven. Köszönjük olvasóinknak a képeket és ezen a héten is jó képnézegetést kívánunk!

Szelezsán Tamás fotóján egy Bz fogat száguld el a hóesésben<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók felvételeiből

A jövő hét témája: Az ország kisvasútjai. Sok kisebb-nagyobb keskeny nyomközű hálózat üzemel Magyarország területén, melyek őrzik a múlt romantikus vasúti hangulatát. Kiemelt helyzetben lesznek a héten az archív felvételek, legyen szó például a kecskeméti vagy akár a Hegyközi-Bodrogközi Kisvasút, de ugyanúgy várjuk a friss képeket is tehát az ország összes kisvasútjáról. A beküldési határidő január 27-e, este hat óra. A képeket továbbra is a berky.denes@indohaz.hu email címre várjuk, a tárgy mezőbe ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek