Ha teheti, felejtse el a hármas metrót egy jó ideig!

iho/biztos út   ·   2015.03.30. 12:02

Nem közlekedik a hármas metró Kőbánya-Kispest–Határ út között, mert Kőbánya-Kispesten a felújítás alatt lévő Sibrik Miklós úti felüljáróról vasbeton darabok estek a pályára. A lehulló elemek eltalálták az egyik, fordító vágányokról kihaladó szerelvényt is, egy másik szerelvény meg tudott vészfékkel állni a lehulló építési törmelék előtt.

A forgalom lebonyolítását nehezíti, hogy ezzel egyidejűleg a Nagyvárad téren egy szerelvényt félre kellett állítani műszaki meghibásodás miatt, illetve a Lehel tér–Gyöngyösi utca szakaszon áramellátási zavar miatt csak korlátozásokkal lehet a közlekedést fenntartani.

Az esemény lezárását megnehezíti, hogy több szervezet egymástól független helyszínelését kell lebonyolítani az eseményhez kapcsolódóan: azaz a BKV, a rendőrség, a katasztrófavédelem, és a Közlekedési Balesetvizsgáló Szervezet is elvégzi a maga vizsgálatát.

A BKK tizenöt pótlóbusszal biztosítja a közlekedést.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.