Ismét rangos elismerést kapott a Knorr-Bremse

iho   ·   2018.02.01. 14:29
knorr-bremse0

Klaus Deller, a Knorr-Bremse AG igazgatósági elnöke elmondta: globális szinten aktív vállalatként a Knorr-Bremse egy dinamikusan fejlődő iparágban izgalmas nemzetközi pozíciókat tud kínálni a dolgozóknak. A családi tulajdonban álló vállalat magas követelményeket állít a tisztesség és a felelősség iránt, ezt a dolgozók nap mint nap megtapasztalhatják. Pontosan ennek a kettőnek a kombinációja teszi a Knorr-Bremsét annyira vonzóvá a mérnökök számára, a munkatársakat pedig felelősségvállalásra és aktív, kreatív szerepvállalásra sarkallja. A vállalat tisztában van azzal, hogy teljesítmény szempontjából magas elvárásokat támaszt a dolgozók iránt, ezért vállalkozói szellemű és a sikert akaró emberekre van szükség. Ezeken felül a Knorr-Bremse számos megoldást kínál a munka és a magánélet egyensúlyának javítására, továbbá az ellátások széles skáláját biztosítja.

2018-ban már zsinórban örödjére lett a Knorr-Bremse Németország legjobb munkáltatója a mérnökök számára

A jelenlegi már az ötödik alkalom, hogy a Knorr-Bremse rangos elismerést szerez a foglalkoztatás kiválósága miatt, a legjobb munkáltatók elit csoportjába emelve a vállalatot. A céget a tehetségstratégia, a munkaerőtervezés, az onboarding, a tanulás és fejlesztés, a teljesítménykezelés, a vezetői fejlesztés, a karrier és utódgazdálkodás, a kompenzációk és juttatások, valamint a kultúra területein értékelték.

A Knorr-Bremse vezetői gyakornoki programjában részt vevő, gépészmérnöki és menedzsment mesterdiplomával rendelkező Licsu Csu elmondta: Kínában született és nőtt fel, de úgy véli, nyitottnak kell lenni az új dolgokra, például az új kultúrákra, új emberekre, új gondolkodásmódokra. Ezt a gondolkodásmódot pedig bárki el tudja sajátítani, csak bátorságra, tiszteletre, és humorérzékre van szükség. Ezek pedig mind megtalálhatók Münchenben a Knorr-Bremsénél.

A Legjobb Munkaadók Intézeténél dolgozó Steffen Neefe szerint ideális munkakörülmények mellett az emberek fejlődni tudnak mind a szakmájuk, mind pedig a magánéletük területén. A részletes értékelési folyamatunk azt mutatta ki, hogy a Knorr-Bremse AG olyan kiemelkedő munkakörnyezetet teremtett, amely a folyamatos optimalizálásra törekszik. Ebbe beleértendő például a dolgozóknak kínált innovatív másodlagos előnyök, a vállalat által létrehozott modern és rugalmas munkakörülmények, valamint a hatékony teljesítménykezelési megközelítés, mely tökéletesen illeszkedik a vállalati kultúrához. Az alkalmazottak prioritási sorrendbe állításával a vállalatok biztosítani tudják, hogy az emberek szakmailag és személyiségileg is fejlődjenek. Az egyéni fejlődés pedig megalapozza a folyamatos fejlődést és a vállalati növekedést. A Legjobb Munkaadók Intézete által végzett éves világméretű elemzés, mely a világ száztizenhat országában, ezerhatszázhúsz vállalatot érint, meghozta a hőn áhított díjat. A tanúsítási program lényeges elemeként az összes résztvevő társaság egy nemzetközileg szabványosított értékelési folyamaton esik át. A tanúsítvány elnyeréséhez szigorú kritériumoknak és nagyon magas követelményeknek kell megfelelni.

* * *

KNORR-BREMSE Magyarország – Biztonságossá tesszük a gyorsuló jövőt. Csatlakozzon hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek