Itt az új esetkocsi!

iho/közút   ·   2011.12.06. 08:01
kiskep_1

A hamarosan harminchatra bővülő flotta járművei immáron sárga színűek, és látványos, a rendőrautókról ismert, fényvisszaverő dekorációt kaptak. A facebookon megjelent képeken jól látszik, hogy a megújult OMSZ logó egyelőre még nem szerepel a kocsi oldalán.

A Scorpio Kft. esetkocsija<br>A képre kattintva galéria nyílik!<br>(fotók: facebook)

Úgy tudjuk, hogy minden megyébe jut néhány az új esetkocsikból, amire már valóban nagy szükség lesz, ugyanis, ahogy korábban írtuk; a mentőszolgálat járművei igencsak elöregedtek.

Amint részletesebb információkhoz és műszaki adatokhoz jutunk az új kocsikról, akkor azt egy újabb cikkben megosztjuk olvasóinkkal!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.