Jön a novemberi temetői pótlás

iho   ·   2016.11.08. 16:14
00kicsi

A Maglódi utat a közelmúltban újították fel, és a 3-as villamos pályarekonstrukciójának részeként megújult az Élessarok vágánykapcsolata is. Az útátjárók azonban – úgy tűnt – mostohagyerekként szerepeltek, egészen idáig.

Négy útátjárót, gyártelepi behajtót újítanak fel az előttünk álló hétvégétől kezdve: a Maglódi út 12/B szám előttit, a Gitár utcait, az Akna utcait és az ominózus Metalloglobus útátjárót, amelynek közelében 2014. január 15-én súlyos ütközés történt.

A 28A villamos végállomása ideiglenesen a Sörgyárnál lesz (Kemsei Zoltán felvétele)

A munkák az átjárók félpályás lezárásán kívül feszültségmentesítést is követelnek, ezért az Élessaroktól kifelé a villamosközlekedés is szünetel. A 28A és a 37A villamosok a Blaha Lujza tértől egyaránt a Sörgyárig közlekednek, Élessaroktól az Új köztemető főbejáratáig pótlóbusz jár majd. Emellett a 68-as, a 195-ös autóbuszokon kívül a 202E is megáll az Izraelita temetőnél. A villamospótló buszokról a 28A és csúcsidőben a 37A villamosokra csatlakozó átszállást biztosít a BKK.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek