Jön a vonat? Bánja a bokám!

Korcsmáros Gábor/Prága   ·   2014.04.25. 09:00

Egy 77 éves bácsit teremtett a földre a gyorsvonat Csehországban. A Brno–Prága vasútvonalon fekvő Rájec-Jestřebí megálló vasúti átjárójánál történt a baleset. Az idős férfi a vasúti átjáró jelzőjének tiltó piros jelzése, sőt a leeresztett sorompók ellenére is rálépett a sínekre. Korával dacolva úgy gondolta, átér a túloldalra még a közeledő gyorsvonat előtt – kis híján egy másik túloldalra jutott.

Az idnes.cz hírportálon található videón jól látszik az egész esemény, amit egy biztonsági kamera rögzített. A síneken átsétáló férfit a földre teperte a körülbelül 120 kilométer per órás sebességgel haladó gyorsvonat, s az információk szerint csak könnyebb lábsérüléseket szenvedett, s elveszítette egyik cipőjét. A vonat áthaladását követően a szerencsétlenül járt szerencsés felállt, s a saját lábán bandukolt tovább. Az eset még egy másik dologra is felhívja a figyelmet: a baleset helyszínén álló gépkocsik egyike sem állt meg, hogy esetleg segítsen az idős bácsinak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek