Kamiont fogott a Sopron–Pécs-vonat – videó az ütközésről

iho   ·   2016.07.25. 11:58
pecsgyorsbal0

A police.hu videója alapján érthetetlen, miért hajtott a sínekre a kamionsofőr. Ha csak nem ez volt a célja... Egy térfigyelő kamera rögzítette az egész balesetet. A mozdonyon kívül a három kocsiból álló GYSEV-szerelvény utolsó vagonja is sérült, a kiégő kamion mellette lett a lángok martaléka.

 

Korábban írtuk:

A tilos jelzés ellenére a sínekre hajtó kamion kigyulladt, vezetője meghalt. Könnyebb sérülést szenvedett a mozdony vezetője és a vonat egyik utasa. Megsérült az ütközésben a mozdony is, helyette új gépet kellett a vonatra küldeni. Babócsa és Barcs között a helyszínelés idején szünetelt a vonatközlekedés, pótlóbuszok jártak.

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Varga György)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Projektvégi pont a hegyesi oldalban, holmi zavartatással

T. Hámori Ferenc   ·   2023.12.10. 14:35

Ma hajnalban – némi kivétellel – ismét mennyiségi korlátozás nélkül elindultak a vonatok hazánk egyik legfontosabb, 1-es számú Budapest–Hegyeshalom–Rajka vasúti fővonalán. Megnéztük, milyen három hónap elteltével ismét vonatozni az ÉKM szerelemprojekt Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszán. Vörös Attila képriportja.