Ma is lesz diáktüntetés: forgalmi változások

iho/közút   ·   2012.12.17. 06:58

December 17-én, hétfőn 16 órától várhatóan 19.30-ig demonstrációt tartanak az V. kerületi Szalay utca Honvéd utca és Szemere utca közötti szakaszán – olvasható a BKK közleményében. A rendőrség az intézkedéseket a résztvevők számától teszi függővé. Amennyiben a résztvevők száma indokolttá teszi, forgalomkorlátozásokra kell számítani a 2-es villamos, valamint a 15-ös autóbuszok közlekedésében.

Amennyiben a rendezvényen részt vevők száma indokolttá teszi, az alábbi forgalomkorlátozásokra kerülhet sor:

A 2-es villamosok csak a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér M megállók között közlekedhetnek majd.

A 15-ös autóbuszok módosított útvonalon haladhatnak. Ebben az esetben a Lehel tér M végállomás felé a buszok nem érintik a Markó utca megállóhelyet, helyette a 109-es autóbuszok megállóhelyein a Podmaniczky utcában és a Nyugati pályaudvar M megállókban lehet felszállni. A Boráros tér H felé a buszok nem érintik a Szent István körút és Markó utca megállóhelyeket, helyette Nyugati pályaudvar M, a 109-es autóbuszok megállójában, a Bajcsy-Zsilinszky út, a 70-es és 78-as trolibuszok megállójában, valamint a Honvéd utca, a 70-es és 78-as trolibuszok megállóhelyén lehet felszállni az autóbuszokra.

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Advent második vasárnapján kezd kétnapos sztrájkba a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet

iho/közút   ·   2023.12.08. 09:00

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. A vállalatnál működő közel húsz érdekképviseletből eddig egyik sem jelezte csatlakozási szándékát a munkabeszüntetéshez.