Nézzen szét webshopunkban! Föltöltöttük a készleteinket!

iho   ·   2015.12.05. 18:45
webshop15_new0

Ha van kollekció, ami nem hiányozhat egy Nohabb... (arát, esetleg, a három pont helyére) konyhájából az az M61-eses bögrekollekció! Gondoljon bele, a hét minden napján más nohabos bögréből ihat! Szerintünk egyébként egy Szergej vezetőállásán is jól mutat egy ilyen... De vannak vadonatúj bögréink a villamos mozdonyok szerelmeseinek is: Szilikből is összeállhat egy hétre való, és befutottak gőzösök, Flirtök, meg persze van Bézé és Púpos is! Vannak villamosok is, már CAF-ból is ihat, nemcsak a csapból... (Ez lehet, rosszabb szójáték volt, bárminél...)

Tudja, miért érdemes mindegyik matricás tollból kezdésből legalább kettőt venni? Kattintson képünkre, galéria nyílik, mondjuk a „megfejtést” is! (fotók: Vörös Attila)

Arról nem is beszélve, bármennyire is ott van a pontos idő a telefonokon, ha a 1283-as Szili mutatja az időt, azért az csak másképp telik. Föltöltöttük a tollkészletet is, és persze ott vannak kiváló köteteink is, például Vörös Attila kollégánk príma albuma!

Jöjjenek vegyék a mindent! Higgyék el, Indóház termékekkel nagyon boldog lesz a Karácsonyuk!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek