Megújul több fő közlekedési út budapesti szakasza

iho   ·   2014.03.10. 11:56

Március közepétől kezdődően megújul a Jászberényi út és a Grassalkovich út egy-egy szakasza, az Ócsai úton a MÁV-vágányok feletti és a Gyáli-patakon átívelő közúti és gyalogoshíd, valamint tíz kerületben a kereszt- és a hosszirányú kopott útburkolati jelek. A május 31-éig tartó rekonstrukció bruttó 500 millió forintba kerül majd.

Megújul például a X. kerületi Jászberényi út Élessarok és a Maglódi út közötti szakasza, itt útlezárások is lesznek. A Jászberényi utat ősszel kezdik felújítani, a XXIII. kerületi Grassalkovich úton a Haraszti úti és az Ócsai úti felüljáró közötti útszakaszt hamarosan elkezdik, itt is forgalomkorlátozás lesz.

A XXIII. kerületi Ócsai úti MÁV-vágányok feletti híd felújításakor a híd dilatációs szerkezetének cseréjét végzik el 20 méter hosszan, illetve a hídfőt és a -szegélyeket javítják, sóvédelemmel látják el.

A Grassalkovich úton a Gyáli-patak feletti közúti és gyalogoshidat is felújítják, valamint kereszt- és hosszirányú kopott útburkolati jeleket javítanak a III., a IV., a VIII., a IX., a XI., a XIII., a XIV., a XVIII., a XIX. és a XXII. kerületben.

A BKK azt javasolja, hogy gyakran látogassák meg a honlapot azok, akik az említett útvonalon laknak, illetve gyakran közlekednek arrafelé.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek