Öt ember halt meg egy hét alatt

iho   ·   2019.07.09. 13:59

A Szlovák Vasúttársaság szóvivőjének tájékoztatása szerint igen tragikus volt a múlt hét a vasúton, hiszen három embert halálra gázolt a vonat. Halálos baleset történt például Csoltó (Čoltovo) és Tornalja (Tornaľa), valamint a Trencsén (Trenčín) és Vágaranyos (Zlatovce) közötti szakaszon. Pozsony (Bratislava) és Ligetfalu (Petržalka) között tehervonat gázolt el egy nőt, akit sérülésekkel szállítottak kórházba. Alsópélnél (Pial) is történt egy baleset a vasúti átjáróban, ahol egy gyorsvonattal ütközött egy személygépkocsi, az autóban utazó két nő életét vesztette – közölte a szóvivő.

Michal Lukáč,a vasúttársaság szóvivője ismételten felhívta a sofőrök figyelmét, nagy körültekintéssel hajtsanak át a vasúti átjárókon és tartsák be a közlekedési szabályokat. Ezen kívül többen is öngyilkosságot akartak elkövetni a múlt héten, például Alsóricsónál (Dolný Hričov), Pozsonyban (Bratislava) és Poprádnál (Poprad) is - két esetben a kísérleteket sikerült megakadályozni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!



Kapcsolódó hírek