Politikai demonstráció miatt zárják le a Szabadság hidat

iho   ·   2013.09.13. 16:51

A Demokratikus Koalíció politikai évadnyitó gyűlése ugyan csak délután kettőkor kezdődik, de autóval már déltől nem lehet a hídra hajtani, a 47-es, 49-es villamosok ettől az időponttól a dél-budai végállomásoktól a Batthyány térre terelve közlekednek. A pesti oldalon a Deák tér és a Fővám tér között pótlóbuszok közlekednek, a BKK a Szent Gellért térről a 7-es buszcsaládot (a demonstráció ideje alatt a gyorsjáratok is megállnak itt) ajánlja a 3-as metró eléréséhez – írja a HVG.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.