Pótlóbusz az Örs és Nagyicce között május 12-13-án

iho   ·   2018.05.08. 08:57

Karbantartási munkák miatt rövidített útvonalon közlekedik a H8-as HÉV Gödöllő és Nagyicce, a H9-es pedig Csömör, illetve Cinkota és Nagyicce megállóhely között május 12-én és 13-án. A HÉV-szerelvények indulási időpontjai ezen a hétvégén kis mértékben módosulnak, menetrendjük a BKK honlapján – a H8-asé ezen a linken, a H9-esé pedig ide kattintva – tekinthető meg.

A HÉV által nem érintett vonalszakaszon H8-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik a 44-es busz útvonalát követve. A Nagyicce megállóhely felé tartó pótlóbuszra az Örs vezér tere végállomáson a 244-es busz megállójában, ezt követően Sashalom megállóig a 44-es busz megállóiban lehet felszállni.

Az Örs vezér tere felé tartó pótlóbusz a 44-es busz Jókai Mór utca (Rendőrség) megállójából indul, majd Sashalom megállótól az Örs vezér tere végállomásig a 44-es busz megállóiban lehet rá felszállni.

A pótlóbuszok indulásáról a BKK FUTÁR utazástervezőben és a közterületi kijelzőkön csak az előre tervezett menetrendi információk jelennek meg.  A pótlóbusz zavartalan közlekedése érdekében az Örs vezér tere végállomáson a 44-es buszra a 144-es járat felszállóhelyén, a 144-es buszra pedig a 174-es járat felszállóhelyén lehet felszállni.

A HÉV és a pótlóbusz közötti átszállás esetén nem szükséges új jegyet érvényesíteni, a már kezelt jegyet annak számkocka nélküli végén azonban újra érvényesíteni kell. Ha Ön mindkét végén számkockával ellátott átszállójeggyel utazik, kérjük, azt se kezelje újra, hogy az későbbi, újabb átszálláskor érvényesíthető legyen.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.