Stratégiai megállapodást kötött a DHL és Huawei

iho/repülés   ·   2012.02.17. 09:36

Hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást kötött a DHL-lel a világ több országában, köztük Magyarországon is a Huawei. A DHL Supply Chain Magyarország Kft. (DSC) szolgálja ki többek között a Pécshez közeli Cserkúton januárban megnyílt Huawei Technologies Hungary Európai Ellátó Központjának új egységét is – írja a Magyar Közlekedés.

A Huawei Európai Ellátó Központjának pécsi és komáromi egységeit többek között a DHL látja el a termeléshez szükséges alapanyagokkal. A késztermékek kezelésétől a csomagolási és vámtevékenységeken át a közúti és légi szállítmányozási feladatokért is a DHL divíziói – DHL Supply Chain, DHL Freight, DHL Express és DHL Global Forwarding – felelősek.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.