Szakadt a drót Szajolnál, jelentős késések

iho/vasút   ·   2018.08.29. 15:20

Szerdán késő délelőtt Szajol állomáson egy gyorsvonat áramszedője letört, a felsővezeték pedig megsérült. A műszaki hiba miatt a 120-as vonalon Szajol és Tiszatenyő, a 100-as vonalon pedig Szajol és Törökszentmiklós között ideiglenesen szünetelt a vonatforgalom, az érintett állomások között az összes vonat helyett vonatpótló buszokat állított be a MÁV-Start. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását. Délután egy óra körül Szajol és Tiszatenyő között, dálután három körül pedig Törökszentmiklós felé is elindulhatott a vonatforgalom az egyik vágányon.

A záhonyi sebes- és személyvonatok Törökszentmiklósról vagy Kisújszállásról fordultak vissza Záhony felé, az intercityk esetében azonban jelentős, többórás késések is felhalmozódtak

A fennakadás miatt a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony és a Budapest–Szolnok–Lőkösháza vonalon húsz-százötven perccel hosszabb menetidővel, valamint részleges vonatlemondásokkal kell számolni.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek