Újabb tizenöt új buszt állt forgalomba Budapesten

MTI/iho   ·   2017.09.02. 08:45
kicsiman

Újabb tizenöt, új beszerzésű buszt állított forgalomba pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyik alvállalkozója, a VT-Arriva Kft. A BKK közleménye szerint ezzel már nyolcvannyolcra nőtt az idén nyáron forgalomba állított új járművek száma. A VT-Arriva most MAN Lion's City A21 típusú buszokat szerzett be, így folytatni tudják az elöregedett, magaspadlós autóbuszok kivonását.

Június után szeptember kezdetével is vadonatúj, alacsonypadlós MAN Lion's City kocsik álltak forgalomba Budapesten. Bohus Dávid a júniusi adag egyik példányát kapta lencsevégre

A VT-Arriva Kft. ötven MAN Lion's City A21-es, a BKV pedig negyvenhat Mercedes Conecto típusú autóbuszt állított forgalomba a nyáron, amelyek kivétel nélkül mind EURO 6-os környezetvédelmi kategóriába tartoznak, alacsonypadlósak és légkondicionáló berendezéssel felszereltek.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.