Újra bevetésen a 271-es Szergej

Vörös Attila   ·   2017.09.09. 13:45
000271_80

A 271-es Szergej 2014 nyarán érkezett Záhonyból Fehérvárra kisegítésnek, aztán ott is maradt. A viszonylag friss (2013-as) B-vizsgás mozdony anno sokszor vitte a Púpos helyett a siófoki fürdőst, de a móri tolatóst is rábízták. Megfordult a lepsényi répával és a mohai ócskavassal is, de a Börgöndön át közlekedő terelt tehervonatokat is többször továbbította. Az utóbbi időszakban azonban keveset láthattuk dolgozni, miután 2016 tavaszán számos classic Szergejjel együtt a 271-est is letétbe helyezték. Szerencsére nemrég eljött az idő, hogy reaktiválják a mozdonyt, a napokban a moha-rakodói kiszolgálómenetet vitte a 271-es.

Nem valami grandiózus vonatával, annál gazdagabb füsttel robog Moha-rakodóra a 271-es Szergej Szárazrétnél (fotó: Vörös Attila)

* * *

Fotós kollégánk magánembereknek és cégeknek is vállal fotózást: esküvő, rendezvény, portré, családi képek témájában keressék bátran Attilát az alábbi elérhetőségein!

Honlap: vorosattila.com
Facebook: Vörös Attila fotó
Instagram: vorosatil_ae
Mail: voriae@gmail.com

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek