Változik a Fiumei úti felújítás miatti villamospótlási rend

MTI   ·   2018.10.31. 14:28

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-nek adott közleménye szerint a kőbányai villamosvonalak energiaellátását biztosító áramátalakító berendezés felújítása miatt ezen a hétvégén a 24-es villamos a Közvágóhíd és a Nagyvárad tér között jár, a Keleti pályaudvarhoz pótlóbusszal lehet tovább utazni. A 28-as és a 28A villamos Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és az Izraelita temető, illetve az Új köztemető között, a 37A villamos a Hidegkuti Nándor Stadion és a Sörgyár között közlekedik, a 28-as pótlóbusz pedig a Blaha Lujza tér és a Szent László tér között jár. A Kőbánya és a belváros között utazóknak érdemes a 9-es autóbuszt vagy az M2-es metró felé közlekedő járatokat igénybe venni. November 5-e, hétfőtől visszaáll a felújítás miatti, október közepe óta tartó ideiglenes forgalmi rend.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.