Változik a közlekedési rend Szegeden

iho/közút   ·   2011.11.19. 08:44
Elkezdődik az 1-es villamos felújításának utolsó üteme, ezért várhatóan december 15-ig módosul az Indóház tér forgalmi rendje. A Szent Ferenc utcát lezárják a Boldogasszony sugárút és az Indóház tér között. Erre a részre csak az építési forgalom, és az itt lakók hajthatnak be. Kerülni a Gőz utca–Indóház tér–Galamb utca felé lehet, egy irányban. A Szent Ferenc utca Indóház tér felőli végénél időszakosan lezárják a fél útpályát. A Galamb utcába nem lehet behajtani a Boldogasszony sugárút felől, és az Indóház térig a megállási tilalom is érvényben marad.

A Gőz utca–Indóház tér–Galamb utca felé kerülnek a 11, 21, 83, 83A, 90, 90F és 1V jelzésű autóbuszok. A járatok az Indóház téren kialakított, végleges megállóikban állnak meg. A 83-as busz a Vadkerti tér felé az eredeti útvonalon közlekedik, de a Bem utcai megállóban nem áll meg. A helyközi buszok továbbra is a már korábban kialakított ideiglenes megállóban állnak meg. Végleges helyére, a posta előtti parkolóba kerül a taxiállomás.

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Advent második vasárnapján kezd kétnapos sztrájkba a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet

iho/közút   ·   2023.12.08. 09:00

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. A vállalatnál működő közel húsz érdekképviseletből eddig egyik sem jelezte csatlakozási szándékát a munkabeszüntetéshez.