Útátjárós balesetek egymás után

iho   ·   2016.04.22. 10:10

A Jázmin IC Rákos és Pécel között egy vasúti átjáróban daruskocsival ütközött, a 80a vonal forgalma a két állomás közti szakaszon egy vágányon, váltott irányban, megnövekedett menetidővel haladhat csupán. A MÁV jelentése szerint az átjáró fél- és fénysorompója működött, a daruskocsi a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre.

A screenshot nem sokkal negyed tizenegy után készült

Korábban írtuk:

A gépkocsi a menetrend szerint közlekedő személyvonatba rohant a sorompó csapórúdjának áttörése után. A műszaki mentés idejére a 120a vonalon mindkét irányban szünetelt a vonatok közlekedése, néhány távolsági vonat a 100a vonalon, Cegléd felé közlekedett, a személyvonatokat autóbuszokkal pótolták. Az egyik vágányon reggel kilencre, a teljes pályán tíz óra előtt indulhattak meg a vonatok, a menetrend csak délután állhat helyre.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!


Kapcsolódó hírek