Vót: Bardotkák és Szergejek Bánrévén

Vörös Attila   ·   2018.02.02. 21:15
88_breve

Tízéves képekkel jelentkezünk Bánrévéről, de ezek a képek akár mai készülhettek volna, néhány apró különbséget leszámítva. A teherforgalom azóta is épp ugyan olyan, ahogy ma, tíz éve is általában két Szergej dolgozott a Miskolc–Bánréve–Ózd (92-es) vonalon. Ők szolgálják ki Ózdot és a Borsodchemet is, de a bánrévei határforgalom kocsijait is továbbítják. Tíz éve remotos nap volt: a 320-as és a 329-es Szergejt küldték ki Miskolc-rendezőből a nehéz, nyirkos, kellemetlen időben.

Sajólénártfalva és Bánréve között halad Magyarország felé a belépő Bardotka. A képre kattintva galéria nyílik Vörös Attila fotóiból!

Bánrévén Bardotkát láttunk, a szakadt 077-es mozdony emelte át Szlovákiába, Sajólénártfalvára (Lenartovce) az oda tartó kocsikat. De volt még határátlépő interpici-bézé is, sőt Schengennek köszönhetően már át is gyalogolhattunk Szlovákiába. A túloldalon dupla szamaras tehervonat és egy búváros gyors jött, amíg ott voltunk. A magyar oldalon viszont a személyvonatokon ekkor már nem erőltették a mozdonyos vontatást, hacsak lehetett, Bézékkel szolgálták ki a a vonalat.

Putnokról gyorsít Bánréve felé a 320-as Szergej

* *

Fotós kollégánk cégeknek és magánszemélyeknek is vállal fotózást: esküvő, rendezvény, portré, családi képek műfajában keressék bátran Attilát az alábbi elérhetőségein!

Honlap: vorosattila.com
Facebook: Vörös Attila fotó
Instagram: vorosatil_ae
Mail: voriae@gmail.com

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek