Zár a Nyugati? A Keleti is bezár, sőt, a Déli is!

iho/vasút   ·   2015.03.13. 18:39
pudvar0

Koradélután megírtuk, bezár a Nyugati két hétre. Azóta van még egy jobb hírünk: szépen egymás után mind a három fejpályaudvar bezár egy kicsit a nyáron!

Nyugati, Keleti, Déli sorrendben zárnak be két hétre a fejpályaudvarok Budapesten

A Keleti augusztus 3-ától 17-éig lesz teljesen bezárva, a Déli pedig augusztus 31-étől szeptember 14-éig... Mindkét pályaudvarnál karbantartási és felújítási munkákat végeznek – pályást, felsővezetékest és biztberest egyaránt. Mi lesz itt Pesten ezen a nyáron...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút Kiemelt ajánlatok

Knorr-Bremse fékrendszerek a világ körül – 5. rész: Kötöttpályán Magyarországon I.

iho/vasút   ·   2022.05.14. 09:00

Sorozatunkban előző részeiben azt mutattuk be, hogy a Knorr-Bremse Budapest piacvezető vasúti fékgyártó vállalatként a világ mely távoli országaiba szállít fékrendszereket vonatok, metrók és villamosok számára. Képzeletben jártunk Afrikában, Ázsiában és a távoli Ausztráliában is. Számunkra a legérdekesebbek mégis azok a szerelvények, amelyekkel itthon találkozhatunk nap mint nap, amelyekben Budapesten tervezett és gyártott fékberendezések, fékvezérlő rendszerek és levegőellátó egységek gondoskodnak a biztonságos fékezésről.