5 tengelyen – biztos kézzel: még három hétig lehet nevezni!

iho/közút   ·   2018.07.24. 14:45
ottengely0

A szervezők olyan versenyzők nevezését várják, akik megfontolt, határozott, ugyanakkor bátor sofőrnek vallják magukat. Az elméleti online selejtezőt követően az elődöntőn különböző ügyességi feladatokat, a döntőn pedig szimulált, az utakon előforduló veszélyes helyzeteket kell megoldaniuk a továbbjutott vezetőknek.

A hatodik 5 tengelyen – biztos kézzel! vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny győztese 1 millió forinttal térhet haza a zsámbéki Drivingcamp Hungary tanpályájáról, és büszkén viselheti a Magyarország legjobb kamionsofőrje 2018-ban címet.

Szeli Miklós, a 2017-es jubileumi verseny győztese

A versennyel kapcsolatos további információkat itt olvashatnak. A verseny-regisztrációt itt végezhetik el. Az online selejtezőre a hetente megújuló gyakorlóteszttel készülhetnek fel.

Nézzék meg a tavalyi döntőt!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.