Árokba hajtott, majd lelépett egy iskolabusz vezetője

MTI/iho   ·   2016.10.20. 19:12

Előállítottak az ózdi rendőrök egy sofőrt, aki ittasan vezette az iskolabuszt, amellyel árokba hajtott, majd elhagyta a helyszínt - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Szabó Csilla csütörtökön az MTI-t. A Borsodbóta és Királd között délután közlekedő autóbuszt, amelyben huszonöt gyerek utazott, egy hatvankét éves férfi vezette. A jármű eddig ismeretlen okból letért az úttestről és árokba hajtott. A balesetben négy gyerek könnyebben megsérült. A sofőr úgy hagyta el a helyszínt, hogy nem győződött meg róla, valaki segítségnyújtásra szorul-e. A férfit a rendőrök elfogták, megszondáztatták, és a műszer pozitív értéket mutatott nála. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.