Autóval karambolozott egy busz az M3-ason

iho/közút   ·   2019.04.27. 09:36

Személygépkocsival ütközött össze egy autóbusz az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Bag térségében. A busz nem szállított utasokat. Az autóból, amely a belső sávban, a szalagkorlátnál állt meg, a saját erejéből kiszállt a vezetője. A Katasztrófavédelem információi szerint a gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A forgalom egy sávon halad az érintett sztrádaszakaszon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Infrastruktúra

Lánchíd: az év végén visszaadható a hídpálya a forgalomnak

iho/közút   ·   2022.07.23. 12:00

Rekordidő alatt elkészült az új acél útpálya, ami a régi, elöregedett vasbeton-pályaszerkezetet váltotta fel. A behelyezett pályatáblák a híd teljes hosszán egybefüggő részt alkotnak, ennek köszönhetően már végig lehet sétálni a Lánchídon. A hídpályát várhatóan év végén visszaadják a forgalomnak.

Közút Infrastruktúra

800 méteren teljesen más lesz a Vezér utca

iho/közút   ·   2022.07.18. 16:35

Elkezdődtek a felújítási munkák a XIV. kerületi Vezér utcában: a Fogarasi út és a Füredi utca közötti útszakasz a lakóknak és a környéken közlekedőknek is biztonságosabbá válik. A korszerűsítés előreláthatóan 2023 tavaszáig tart.