Brexit? Válság? Ugyan! Sztyuvikat toboroz az easyJet

iho/repülés   ·   2016.07.31. 11:15
easycrew0

(fotók: easyJet)

Európa legnagyobb diszkont légitársasága több mint ezer fővel tervezi bővíteni fedélzeti személyzetét. Az álláshelyek fele az Egyesült Királyságban jön létre, de mind a huszonhét bázison várják az új kollégákat. A harmincegy országban, nyolcszázhúsz útvonalon kétszázötven repülőgépet üzemeltető easyJet jelenleg 5500 fős fedélzeti személyzetet foglalkoztat. Az easyJet fedélzeti csapatát járatonként három légiutas-kísérő és egy kabinmenedzser alkotja, akik szorosan együttműködnek a kapitánnyal és az első tiszttel. Az easyJetnél dolgozó légiutas-kísérők a legmodernebb Airbus gépeken repülhetnek, emellett pedig bónuszokat, színvonalas képzést és karrierépítési lehetőséget is kínál nekik a légitársaság.

– A fedélzeti személyzet tagjának lenni igen hálás feladat – munkatársaink magasan képzettek, energikusak és vidámak. Az easyJet dolgozói egy csapatként működnek együtt, hogy biztosítsák a legmagasabb szolgáltatási színvonalat. Alig várjuk, hogy köszönthessük az új tagokat – mondta Tina Milton, az easyJet kabinkiszolgálásért felelős vezetője.

A jelentkezéseket careers.easyjet.com oldalon keresztül várják, ahol minden fontos információt megtalálhatnak az érdeklődők. A jelentkezőknek elsőként online kurzusfeladatot kell megoldaniuk, majd egy három hetes gyakorlati bemutatón vesznek részt, ahol többek között a repülésbiztonsági folyamatokat, illetve az elsősegélynyújtást sajátítják el. A mostani bővítést megelőzően az easyJet év elején jelentette be, hogy háromszázötven új pilótát toboroz, továbbá megadja a lehetőséget százötven első tisztnek, hogy hamarosan kapitányokká váljanak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek