Budapest Airport: kiváló üzleti márka

iho   ·   2016.12.01. 09:35

Magyarország első számú nemzetközi repülőtere, a Budapest Airport is csatlakozott ahhoz az elit vállalati körhöz, amelyben magyar cégeket díjaztak idén MagyarBrands kitüntetéssel. A rangos elismeréssel már hetedik éve jutalmazzák a magyar vonatkozású, kiváló márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői határon innen és túl is.

A Budapest Airport Kiváló Üzleti Márka kategóriában szerezte meg idén a MagyarBrands elismerést. Olyan jól ismert és elismert hazai vállalatokkal került egy kategóriába, mint amilyen például a Richter Gedeon gyógyszergyár, a Graphisoft szoftverfejlesztő cég vagy éppen a Zwack likőripari vállalat. A programban részt vevő márkák önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapják meg az elismerést. Ez a szakértői testület számos paraméter figyelembe vételével dönt a díjak odaítéléséről, köztük egyebek mellett olyan tényezők alapján, mint az adott üzleti márka identitása, reputációja és megbízhatósága.

A MagyarBrands díj odaítélésénél az is sokat nyom a latban, hogy az adott márka Magyarországon jött létre vagy Magyarországon jól ismert és hozzájárul az ország sikerességének növeléséhez. A Budapest Airport az elmúlt évben 10,3 millió fős rekord utasforgalmat bonyolított és idén a forgalom várhatóan meghaladja 11 millió utast is.

„Kollégáimmal együtt nagy öröm a számunkra, hogy megkaptuk a MagyarBrands Díjat – mindez nagyon sok, a repülőtéren dolgozó ember munkájának az elismerését jelenti” – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója az elismerés átvételekor. Hozzátette: „A díj egyben arra ösztökél bennünket, hogy folytassuk a megkezdett utat és továbbra is igyekezzünk a lehető legnagyobb utazási élményt kínálni utasainknak.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek