Bz-zajok a Digitoolstól

Jermann Kálmán   ·   2015.09.14. 18:45
00kicsi

Koszti Tamás Bz-je méltán keresett H0-s motorkocsi – bár győzné az igényeket. A maximalista modelljéhez előbb elektronikus panelt, most pedig már hangdekódert is gyárt a magyar vasútmodellezési elektronikákat építő vállakozás, a Digitools. Persze utóbbi modul másféle Buzenykába is megfelelő, de mi a felvétel megszervezésében is közreműködő modellkészítő termékében helyeztük el és próbáltuk ki.

(a szerző felvétele)

Három és fél perces, full HD felvétel, minden másodpercében Bz-hangokkal: kürt és duda, ajtócsukódás, és persze a mostani MAN-motor, többféle fordulaton.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Székely gyors zarándokvonat, 2008 – V. rész: magányosan reszket az ártatlan Diesel

T. Hámori Ferenc   ·   2023.05.29. 09:00

Másfél évtizeddel ezelőtt, 2008 pünkösdjén, május kilencedikén indult első útjára hosszú évtizedek elteltével az úttörő nappali személyvonat Erdélybe: a Székely gyors. Az évforduló alkalmából a még abban az évben az Indóház Kiadó gondozásában megjelent míves album szövegével idézzük meg az egyszeri és megismételhetetlent.