Csúcsforgalom? Dehogy! Átadó!

MTI/iho   ·   2016.08.19. 14:15
tbalint_m7-m0_0

A két új, összesen 900 méter hosszú összekötő ágnak köszönhetően könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb lesz a közlekedés a törökbálintiaknak, az érdieknek és a környékbelieknek. Meg mindenkinek, aki arra jár...

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Szigetváry Zsolt)

Az M7–M0-s autópálya új törökbálinti csomópontja az agglomerációban nemcsak gazdasági, közlekedési, hanem zajvédelmi, településvédelmi célokat is szolgál. Az új útszakasz tervezése nyolc évvel ezelőtt kezdődött: a térségbe költözők számának növekedésével az Érdről a fővárosba tartók Törökbálinton keresztül közlekedtek. A beruházással csökken Törökbálint terhelése is. A beruházásra 1 milliárd 370 millió forintot költöttek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Advent második vasárnapján kezd kétnapos sztrájkba a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet

iho/közút   ·   2023.12.08. 09:00

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. A vállalatnál működő közel húsz érdekképviseletből eddig egyik sem jelezte csatlakozási szándékát a munkabeszüntetéshez.