DB Schenker-Audi: hosszabbítás

MTI/iho   ·   2013.10.28. 20:00
audi400

Az új szerződés futamideje három év. A világ legnagyobb motorgyárával rendelkező Audi telephely számára nyújtott teljesítmény terjedelme magába foglalja a rakodó helyek kiszolgálását, a beérkező szerelvények szétrendezését és az üzemet elhagyó, induló szerelvények összeállítását.

Tolatás a csarnokban<br>(képek: Vörös Attila)

A rendezési munkálatokat éjjel-nappal végzik. Ennek érdekében két tolatócsapat dolgozik, egyenként 12 órás váltásban, két mozdonnyal és egy tartalék tolatómozdonnyal. Igény esetén, flexibilisen maximum négy mozdony áll rendelkezésre személyzettel együtt. Emellett a DB Schenker még kiegészítő szolgáltatásokat is nyújt, mint például futárszolgálatot a tehervonatok fuvarlevelei számára, vagy pedig a vagonok kisebb hibáinak helyszíni javítását.

A DB Schenker már 2001 óta nyújt vasúti rendezési szolgáltatást, a győri Audi gyárnak. Ennek a hosszan tartó és sikeres együttműködésnek az alapját a DB Schenker magyarországi társaságának magas minőségi standardja képezi. Az Audi évente vizsgálja a megbízott magyarországi logisztikai szolgáltatók minőségi szintjét. Ennek keretében a DB Schenker rendszeresen az első tíz között van és vasúti szolgáltatóként pedig az első helyen.

Audik vonaton a gyár területén

- Nagy eredménynek számít, hogy a többi versenytárssal szemben ismét sikeresek lettünk az Audi vasúti rendezési szolgáltatásának kiírásában. Ugyanakkor egyértelmű bizonyítéka annak is, hogy képesek vagyunk ügyfeleink növekvő igényeinek kielégítésére - mondta Németh Nándor, a társaság ügyvezetője. A DB Schenker székhelye Győrben van, országszerte több telephellyel rendelkezik.

Tavaly a vállalat megszerzett minden, a nemzetközi, Magyarországra irányuló, onnan induló vagy tranzit vasúti közlekedés önálló lebonyolításához szükséges engedélyt. Ehhez társulnak még átadási megegyezések a szomszédos Ausztriában és Romániában levő fontos partnerekkel, valamint a szerb, horvát, szlovén és szlovák államvasutakkal. A vállalatnak jelenleg több mint 80 dolgozója van, valamint saját tolatómozdony flottája.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek