Karácsonyi díszbe öltöztetett kocsival vár a Gyermekvasút

iho   ·   2017.12.20. 13:20

Január 7-ig mindennap közlekedik a Gyermekvasút karácsonyi díszbe öltöztetett kocsija: a páros órákban Hűvösvölgyből, a páratlan órákban pedig Széchenyihegyről indulnak a menetrendben meghirdetett vonatok. Az üzemidő módosul, de az ünnepek alatt óránként közlekednek a járatok. December 24-én, vasárnap az utolsó két hamarabb indul a végállomásáról: Hűvösvölgyből 12:10-kor, Széchenyihegyről 13:03-kor. December 25. és 31. között (hétfőtől vasárnapig) mindennap a téli hétvégi menetrend érvényes. A tanítási szünet alatt munkanapokon az üzemidő egy órával meghosszabbodik.

A két végállomásról egyaránt óránként indulnak vonatok, Hűvösvölgyből 9:10 és 16:10 között, míg Széchenyihegyről 10:03 és 17:03 között. Január 1-jén, hétfőn az első vonatok a szokásosnál egy órával később, Hűvösvölgyből 10:10-kor, Széchenyihegyről 11:03-kor indulnak. Január 2-án, kedden, a téli szünet utolsó napján is a téli hétvégi menetrend érvényes – közölte a MÁV.

A menetrend a Gyermekvasút oldalán érhető el.

Az egyik zárt személykocsit tették hangulatosabbá (fotó: MÁV)

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek