Európa legjobb légitársasága a Wizz Air

iho/repülés   ·   2017.12.13. 11:15
wizz_a320_illusztracio0

A díjat Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója vette át az Airline Economics Growth Frontiers 2017 konferencia gálavacsoráján Londonban. Az Aviation 100 méltatta a Wizz Air idei kiemelkedő növekedését, aminek köszönhetően a légitársaság rekordszintű utasszámot ért el, tovább bővítette széles hálózatát és száznegyvenhat Airbus A320neo típuscsaládba tartozó repülőgépre szóló megrendelést jelentett be a Dubai Airshow-n.

A neves díjjal a légiipar leginkább kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplőit ismerik el, világszerte az iparág több mint tízezer képviselőjéhez eljuttatott kérdőív eredményei alapján. A díjra javaslatokat is lehet tenni, majd a jelölteket szakmai kritériumok alapján pontozzák. Az Aviation 100 kategóriánként a tíz legjobbat rangsorolja, ezek közül a legjobbak kaphatják meg a kimagasló teljesítményt díjazó, hőn áhított címet.

– Büszkén vesszük át ezt a neves elismerést, amely ismét megerősíti, a Wizz Air nem csupán kiváló légitársaság, de kiemelkedő vállalkozás is – Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek