Fehér Roland veszi át a volánt az Ikarus csoportnál

iho/közút   ·   2023.08.12. 09:38
00_feher_roland

Új vezérigazgató érkezik az Ikarus cégcsoporthoz. A 2023 őszétől induló változások célja a vállalat további növekedésének és fejlődésének elősegítése, valamint a piaci kihívásokhoz való dinamikus alkalmazkodás megalapozása. 

A vezérigazgatói teendők ellátásáért Fehér Roland lesz felelős. A műszaki végzettségű szakember több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett az autó- és repülőgép- alkatrész gyártás területén. Ő vezeti majd az Ikarus cégcsoport alá tartozó vállalatok működésének racionalizálását, a nemzetközi értékesítési hálózat kiépítését, az Ikarus márka értékesítési portfoliójának átalakítását, valamint ő lesz a felelős az új stratégiai irányok megvalósításához szükséges tőkeerős technológiai partnerek megtalálásáért és bevonásáért. Az új vezérigazgató előtt a kihívások nem ismeretlenek, és az Ikarus vezetősége bizakodva várja, hogy Fehér Roland munkája révén a vállalat további növekedést érjen el, mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten.

Fehér Roland a Rába Járműipari Holdingtól érkezik az Ikarushoz, és Tankó Zoltánt váltja pozíciójában.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek