Felhasználói élmény felsőfokon: megújult a Rail Cargo Hungaria háromnyelvű honlapja

iho   ·   2018.10.24. 20:55
rch_uj_honlap0
  • Három kattintás elegendő: az oldalstruktúrát úgy alakították ki, hogy az érdeklődők és az ügyfelek legfeljebb három kattintással eljuthassanak a számukra releváns információkhoz.
  • Három nyelven elérhető tartalom: a honlap magyar, angol és német nyelven böngészhető.
  • Fókuszban a termékek és szolgáltatások: az általános vállalati tudnivalók mellett megtalálhatóak szakmaspecifikus, a szolgáltatásainkhoz kapcsolódó konkrét információk is.
  • Három kiemelt téma a rotátorban: a nyitólapon három kiemelt témát ajánlanak a látogatók figyelmébe.
  • Tartalmak egy kattintásra: a leginkább közérdeklődésre számottevő tartalmak, úgymint E-Freight alkalmazás, az aktuális állásajánlatok és a letölthető dokumentumok, a nyitólapról egyetlen kattintással elérhetőek.
  • Aktuális hírek: az oldal alján olvasható híreket, aktualitásokat folyamatosan frissítik.
  • Átláthatóság: az üzleti szegmenseket külön jelenítették meg, a kollégákat fotóval mutatják be.
  • Jól strukturált dokumentumok: a vasútlogisztikai szolgáltatásokhoz szükséges dokumentumokat belföldi és külföldi fuvarok szerint csoportosítva találják meg a partnerek a dokumentumtárban.

Az RCH fontos törekvése volt, hogy az új weboldalán mint munkáltatót is bemutatkozzon, ezért az ilyen irányú külső kommunikációs aktivitásaikról ezen a felületen is folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket.

Ennek megfelelően a Karrier oldaluk új formában, új tartalommal várja a látogatókat. Kiemelt – mozdonyvezető, kocsivizsgáló, árufuvarozási operátor gyakornoki – képzéseikről külön menüpontban tájékozódhatnak az érdeklődők. Tanulók és hallgatók figyelmébe ajánlják gyakornoki programukat, valamint a duális képzés és a tanulmányokhoz kapcsolódó szakmai gyakorlat elvégzésének lehetőségét. Egy harmadik menüpontban aktuális állásajánlataikat lehet megtalálni. Mindezeken felül hasznos tippeket osztanak meg a jelentkezéssel kapcsolatban, tanácsokat adnak az önéletrajz és a motivációs levél írásához, bemutatják az RCH felvételi folyamatát, és azt is megtudhatják a látogatók, hogy munkáltatóként mely eseményeken képviseltetik magukat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek