Gőzös, krampács, Indóház

iho   ·   2013.09.20. 13:48

A rendezvény a Magyar Vasúttörténeti Parkban szeptember 21-én, szombaton délelőtt fél tízkor kezdődik – ám a kapuk már nyolctól nyitva lesznek. A Nyugati pályaudvarról 9.20-kor az öttengelyes Abmot motorkocsi vontatta különvonat indul a Parkba, amelyen díjmentesen lehet utazni.

A 9.30-as ünnepélyes megnyitó után tízkor kezdődik az Aranycsákány Krampácsverseny az Utasellátó kávéház melletti, 15. vágányon, a mozdonyok 11.30 és 14.00 között versenyeznek. A különvonat 16.30-kor indul vissza a Nyugati pályaudvarra.

Másnap, 22-én vasárnap a különvonat menetrendje és a Park programja – a krampácsverseny kivételével – változatlan. Mindkét napon lehet a verseny után gőzmozdonyon, hajtányon és a Csajka sínautón utazni, a kerti vasút egész nap, a Park teljes nyitva tartási ideje alatt üzemel.

A rendezvényen jelen lesz az Indóház is, standunkon a magazin régebbi számait, könyveket, pólókat, és webáruházunk számtalan termékét vásárolhatják meg.

***

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek