Halad az M4-es építése és a kapcsolódó útkorrekciók is

iho/közút   ·   2019.06.07. 12:24

Folynak a munkálatok az M4-es gyorsforgalmi útnak az M0-s autóút és Cegléd közötti szakaszán. A főpályán jelenleg a kötőréteg építése és az elválasztó sáv humuszolása zajlik. Folyamatban van az acél szalagkorlátok építése, a hidakat pedig sóvédelmi bevonattal látják el.

A Káva és Dabas közötti 4606-os úton június 5-étől Káva és Pilis között már az új nyomvonalon halad a forgalom. A szakaszon jelenleg még folynak a padka- és ároképítési munkálatok, ezért további ideiglenes forgalomkorlátozásokra lehet számítani.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában, hazai forrás felhasználásával valósul meg.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.