Hat baleset Bács-Kiskun megyében

MTI   ·   2012.01.23. 10:03

Hat baleset történt a síkos, jeges utakon hétfő reggel Bács-Kiskun megyében, ezek következtében több embert kellett kórházba szállítani; egy nő a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség.

Kiskunmajsa és Soltvadkert között, az 5405-es úton fának ütközött egy személygépkocsi, amelyben négyen utaztak, közülük ketten súlyosan megsérültek – mondta Nyíkos Tamás főhadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Hozzátette: a kórházba szállítás közben az egyik súlyos sérült – egy 41 éves, Kiskunhalason lakó, román állampolgárságú nő – meghalt.

A sajtószóvivő közlése szerint Kecel és Kiskunhalas között egy személyautó a kanyarban megcsúszott és az út melletti szántásban kötött ki. A jármű mögötti autó megállt, s abba belerohant egy szemből érkező személygépkocsi. A balesetet okozó autóban ketten ültek, közülük az utast a tűzoltók vágták ki a roncsból. A helyszínelés teljes útzár mellett tart az 5309-es út érintett szakaszán.

Baján egy 71 éves nő lába eltört, amikor az asszony elesett a kerékpárjával a csúszós úton.

Vaskúton frontálisan ütközött két személygépkocsi; az egyik gépkocsivezetőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.
Jakabszállás és Kiskunfélegyháza között, az 5302-es úton egy személygépkocsi egy fának csúszott, ennek következtében a hátsó ülésen utazó kétéves kisfiú fejsérülést szenvedett, ezért kórházba szállították.

Kiskunhalas és Kiskunmajsa között az 5402-es úton egy tehergépkocsi a jeges úton megcsúszott, majd felborult. A rendőrség tájékoztatása szerint a gépkocsivezető csak könnyebben sérült meg.

Kapcsolódó hírek