Havazik Borsodban, több baleset is történt

MTI/iho   ·   2016.01.15. 09:15
hav_miskolc0

A hó vastagsága öt–nyolc centiméter a megye déli részén, az edelényi, putnoki térségben pedig nyolc–tíz centimétert is mértek. Több baleset is történt.

Ez már ma hajnalban készült: Miskolcot betakarta a hó (fotó: MTI/Vajda János)

Szabó Csilla, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, a 26-os főúton, Sajóivánka és Kazincbarcika között egy autó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy férfit, aki a helyszínen meghalt. A rendőrség tájékoztatása szerint a 3-as főúton, Encs és Hidasnémeti között, Garadnánál kamion és személyautó ütközött, Miskolcon, a Pesti úton pedig két személyautó karambolozott.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatóságának közlése szerint negyvenegy géppel dolgoznak a megye útjain, az M30-as autópályát három munkagép takarítja.

* * *

Indóház Online – Hivatlan oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a holdon, a síneken vagy a sínek mellett, a tűzön vagy a vízen történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Ne mássz a vonat tetejére, életveszélyes és tilos!

MÁV/iho   ·   2024.03.20. 09:00

Ismét egy fiatal életébe került Budaörsön, hogy vasútüzemi területen illegálisan felmászott egy mozdony tetejére, ahol a 25 ezer voltos felsővezeték közelében halálos áramütést szenvedett. A MÁV újból és újból kéri a szülőket és pedagógusokat, nyomatékosan hívják fel a fiatalok figyelmét arra, hogy vasútüzemi területen tartózkodni életveszélyes és tilos!