Ingyenes hirdetés Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján

iho   ·   2022.09.06. 08:15
00_hirdetes

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.

Magánszemélyeknek ingyenes a hirdetés feladás

A magánszemélyeknek általában a legnagyobb vagyontárgya az ingatlan. Amikor ez eladósorba kerül, akkor sokan keresnek ingyenes hirdetési lehetőséget és sokan saját maguk szeretnék értékesíteni az ingatlanjuk, hogy megússzák az ingatlanosok 2–6 százalékos jutalékát.

Arról erősen megoszlanak a vélemények, hogy egy átlagember képes-e saját maga vevőt találni az ingatlanára. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha valaki beletesz megfelelő munkát és van ideje mutatni az ingatlant, akkor ez lehetséges.

A hirdetés szövegének megírása, a fotók elkészítése és az ár belövése után jön az, hogy fel kellene rakni a hirdetést az ingatlan hirdetési portálokra. A legnépszerűbb portálok javában, ha lehetséges egyáltalán az ingyenes ingatlan hirdetés, akkor a fotók feltöltéséért már pénzt kérnek.

Azt viszont minden ingatlant eladni szándékozónak tudnia kell, hogy fotók nélkül szinte lehetetlen eladni az ingatlant, hiszen ki költene sok tíz, vagy százmillió forintot egy ingatlanra látatlanban.

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portálján a hirdetés feladás ténylegesen ingyenes! Nincsenek rejtett költségek. Magánszemélyek összesen egy ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetéshez maximálisan húsz fotót lehet feltölteni minden egyéb plusz költség nélkül.

Természetesen a megveszLAK-on kívül is vannak ingyenes ingatlan hirdetési portálok, de ezeknek a többségének a látogatottsága alig mérhető. Ezzel szemben a megveszLAK-ot havonta közel félmillióan böngészik.

Ha sikerül vevőt találni, akkor (vagy már inkább a vevő keresés közben) keresni kell egy másik ingatlant, amiben szintén nagy segítség a megveszLAK.hu. A közel 75 ezer eladó ingatlanon kívül több ezer albérlet is található a portálon, ha éppen arra lenne szüksége valakinek. Ráadásul a megveszLAK-on rengeteg speciális ingatlan keresési lehetőség próbál segíteni a megfelelő ingatlan megtalálásában. Lehet például keresni azonnal költözhető ingatlanokat, kertkapcsolatos lakás hirdetéseket, vagy loft lakást, penthouse lakást, kétgenerációs házat, mediterrán házat, medencés házat stb.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek