Ipari közösséget teremtő társasházak Alsónémedin

iho.hu   ·   2024.08.30. 11:14
Alsónémedi, tájkompatibilis ipari társasházak

Egy belga–magyar tulajdonosi háttérű vállalkozás idén több mint 15 ezer négyzetméter alapterületű logisztikai ingatlan építését indította el Alsónémedi, Vecsés és Bag térségében.

A beruházások oly módon valósulnak meg a Pest vármegyei településeken, hogy még nincs megrendelésállományuk, de a vonzó, ipari társasházi albetéteket várhatóan már a projekt indulásakor értékesítik. A betelepülő vállalatok változatos iparágakat képviselnek. Jelen van többek között gépjárműalkatrész-nagykereskedő, motorkerékpárjavító üzem, élelmiszergyártó, egyedi szerszámgyártó, továbbá fűtésberendezés-szerelő is.

Ezek a raktárépületek olyan ipari közösséget teremtő társasházak, melyek a KKV szektor vállalkozóit fogadják be, akik eddig többek között a lakónegyedekben végezték tevékenységüket.

Augusztusban az alsónémedi projekt új fázisába lépet, ekkor került sor az építkezés negyedik ütemének alapkőletételére. A kitűnő lokációjú beruházás az M0-ás autóút és az M5-ös autópálya között fekszik, megkönnyítve a cégek autós és kamionos forgalmát. Az Alsónémedi RaktárAD 4 néven futó projekt épületei ideális lehetőséget kínálnak raktárak, telephelyek, műhelyek létesítésének. A modern, tágas és kiváló ár-érték arányú logisztikai csarnokok egyedi műszaki igények szerint alakíthatók. A logisztikai hálózatokhoz való könnyű hozzáférés miatt az épületkomplexum ideális az intermodális szállítás tervezésekor. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mindössze húsz percnyire található, a soroksári vasútállomás négy, az M5-ös autópálya hat, az M0-ás autóút pedig csak egy kilométernyire. A csarnokok ideális bázisként szolgálnak mind a légi, mind a vasúti, mind pedig a közúti teherszállításban gondolkodóknak. A megvásárolható alegységek 280–4700 négyzetméter között érhetők el.

Az alsónémedi logisztikai bázis különleges értéke, hogy a beruházó különös figyelmet fordított az épületek a környező tájba illeszkedésére. A csarnokokat körülölelő zöldterület hozzájárul az inspiráló munkakörnyezet kialakításához, a térköves és aszfaltos út pedig a könnyű megközelítést teszi lehetővé.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek